A cég leginnovatívabb, professzionális terméke, mely egyre több nőnek nyújt megoldást, az öregedés elleni küzdelemben. Vannak megoldások, alapozó, smink, melyek valamennyire elfedik a ráncokat, foltokat. Az igazi megoldást azonban, ez a termék nyújta.

"Orvos vagyok és hiszek hivatásom szentségében. Ennek ellenére új lehetőségek követése mellett döntöttem, és új összetevőket próbáltam ki új receptúrák feltárása érdekében. Az élet új lehetőséget adott nekem, amit elfogadtam, és ezt az utat választottam. Imádom a munkámat, amit életem során elvégeztem. Tekintettel arra, hogy mindez mit tesz...

A sminkekre is jellemző, hogy nem csak kifogástalan esztétikai külsőt biztosítanak, hanem az alapanyagoknak köszönhetően, táplálják, ápolják a bőrt. Minden méreganyagtól és adalékanyagtól mentessek.

A teafa a mirtuszcsalád különböző ausztráliai cserjéi vagy apró fái (Leptospermum nemzetség), amelyek sűrű bozótot képeznek és aromás örökzöld lombozattal rendelkeznek. Aromás levelei illóolajat eredményeznek, különösen antiszeptikumként használva.

A termékek, speciális összetételüknek köszönhetően, a legnagyobb védelmet nyújtják, a baba bőrének. Hidratál, táplál, és véd a kiszáradástól. A sampon hajra és testre, kifejezetten újszülötteknek, és csecsemőknek lett kifjlesztve, nem irritálja és nem csípi a szemet, megtartja a bőr pH-jának egyensúlyát. Minden termékre igaz, hogy teljessen mentes...

Az itt található termékek, samponok, kondícionálók, hajerősítők, hajformázók, és szakáll ápoló termékek, mind növényi, gyógynövényi összetélüknek köszönhetik jótékony hatásukat.

Az allantoinnal és aloe verával dúsított formula elősegíti a borotvapenge könyebb csúszását, miközben véd a kisebb sérülésektől és bőrirritációtól. Minden bőrtípusra alkalmas. Extra gyengéd, sűrű és krémes habbá alakul át, ezzel biztosítva a kényelmes és precíz borotválkozást.

Stílusos dekorációk © Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el